+607-553 0365 odvcai@utm.my

Majlis Apresiasi Staf

Majlis Apresiasi Staf (MAS) ini, dulu dikenali sebagai Majlis Kecemerlangan Staf. Majlis ini adalah sebagai tanda penghargaan dan pengiktirafan kepada staf terhadap kecemerlangan dalam tugas atau bidang masing-masing dan kecemerlangan kepada kepada Jabatan TNC (A&A).
Penghargaan ini diberi berdasarkan komitmen staf  terhadap tugas dan bidang masing-masing, atau penglibatan dalam aktiviti atau program libatsama bersama komuniti. Ianya sebagai pemangkin kepada usaha dalam meningkatkan kebertanggungjawab dalam menyumbang tenaga dan usaha kepada jabatan dan komuniti. Penghargaan boleh dijadikan contoh dan ikutan, serta memberi pengaruh yang menggerakkan daya usaha staf yang lain.

Dalam majlis ini terdapat beberapa anugerah yang akan dianugerahkan kepada staf yang terpilih atas kecemelangan yang dipamerkan mengikut kelayakan dan kriteria bagi setiap anugerah.  Anugerah ini terbuka kepada semua staf di PTJ dibawah Jabatan TNC (A&A) yang telah berkhidmat sekurang-kurangnya 1 tahun. Penilaian setiap anugerah ini dinilai bermula 1 Januari hingga 31 Disember setiap tahun.

Majlis Apresiasi Staf 2022

Aturcara Majlis

01.45

Ketibaan tetamu & Pendaftaran penerima anugerah & Ketibaan TNCAA

02.25

Nyanyian Lagu Negaraku

Bacaan Doa

02.35PM

Ucapan Aluan Pengerusi MAS 2021

02.45PM

Ucapan Perasmian TNCAA

02.55

Montaj Pembukaan

03.00PM

Jamuan

 Sesi Penyampaian Anugerah

Sesi Cabutan Bertuaah

Sesi Persembahan

Lagu04.30PM

Nyanyian Lagu Keunggulan Terbilang

Sesi Bergambar 

04.45PM

Bersurai

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

11 OGOS 2022  ||  2:00  Petang